Site-ul On Set folosește cookie-uri pentru a analiza traficul și pentru a imbunătăți calitatea serviciilor pe care vi le oferim.
Puteți afla mai multe despre cookie-uri și cum să le dezactivați în secțiunea de mai jos.
Meniuri Evenimente Private – Nuntă | Botez 2021
Echipa On Set se mândreste cu o vastă experientă în planificarea evenimentelor în diferite tipuri de locații .
MENIU NUNTĂ CU SERVIRE LA FARFURIE V1
Gustare rece
Coșuleț din parmezan cu mixt de salată și qinoua neagră
Ruladă din brânză de capra, piure de ceapă verde și alune de pădure
Terină de pui cu măr caramelizat
Ou de prepeliță scotch cu carne de vită, mentă și sos tartar
Blinis cu salată de icre de casă
Sticsuri de cașcaval
File de doradă, legume fondante și sos de lime, coriandru și unt semisarat
Duet de sarmale cu mămăliguță, ardei iute, bacon crocant și smântână
FEL PRINCIPAL
Mix grill: mușchi de vita, cotlet de porc, piept de pui
cartofi gratinați, voul au vent cu ratatuille și sos de ciuperci de pădure
Chifle de casă
Tort personalizat
Compoziții propuse:
- mousse de ciocolata neagra cu mascarpone si fructe de padure
- crema de vanilie cu zmeura
- black & white cu fructe de padure si glazura de ciocolata
euro / persoană
MENIU NUNTĂ CU SERVIRE LA FARFURIE V2
Gustare rece
Chec cu chorizo, roșii uscate și măsline negre și mousse de brânză roquefort
Terină din piept de curcan, mușchi de porc și caise confiate
Creveți cu sos sweet chilliy și lămâie verde
Rucola cu chipsuri din parmezan crocant și dresing de oțet balsamic(cerc din castravete)
Buchetele de bresaola
Tartar de ton cu somon fume,chives și lime
File de somon, risotto din orez negru, buchețele de broccoli fondant
și sos de lemon grass
Sarmale în foi de varză din pulpă de rață, mămăligă cu unt și gruyer,
brunoiz de ardei iute și smântână
FEL PRINCIPAL
Turnedou din mușchi de vita, sos de trufe, cartofi ratte cu usturoi copt și
buchețel de sparanghel
Chifle de casă
Tort personalizat
Compoziții propuse:
- mousse de ciocolata neagra cu mascarpone si fructe de padure
- crema de vanilie cu zmeura
- black & white cu fructe de padure si glazura de ciocolata
euro / persoană
MENIU NUNTĂ CU SERVIRE LA FARFURIE V3
Gustare rece
Somon gravlax cu mousse de avocado
Terină din cașcaval și struguri negrii
Salată caprese cu mozzarela proaspătă și pesto de casă
Carpacio de vită cu parmezan și rucola
Rafaelo din brânză de capră cu migdale și fulgi de cocos
Jambon pata negra și roșii uscate
Biban de mare file, cartofi natur, zuchinni brunoiz, ardei gras multicolor grill si sos acidulat de
lamaie si unt
Sarmale în foi de varză din pulpă de mangaliță, mămăligă cu parmezan coaptă,
costiță crispy și smântână
Fel principal
Piept de rață, piure de cartofi dulci cu vanilie, sparanghel alb grill și sos de vin porto
Chifle de casă
Tort personalizat
Compoziții propuse:
- mousse de ciocolata neagra cu mascarpone si fructe de padure
- crema de vanilie cu zmeura
- black & white cu fructe de padure si glazura de ciocolata
euro / persoană
MENIU TIP BUFET SUEDEZ V1
GUSTARI
1. Canape-uri cu brie si dulceata de nuci verzi
2. Terina de pui cu mozaic de legume
3. Bruschete cu rosii si bisuioc proaspat
4. Canape-uri cu piept de rata afumat si piure de mere
5. Rulouri din prosciutto crudo,mozzarella proaspata si rosii cherry
6. Tarte cu somon fume si smantana batuta cu lime si chives
7. Platou de branzeturi fine,miez de nuca si struguri albi
8. Mini voul au vent cu tartar de legume si qinoua
SALATE
1. Salata verde cu legume proaspete si vinegreta de balsamic
2. Salata caesar cu piept de lui si ansoa
3. Salata cu caracatita si papadoms crocant
4. Salata de ardei copti
PREPARTE CALDE
1. Piept de rata cu sos de vin rosu
2. File de somon cu sos de lime si unt semisarat
3. Muschiulet de porc cu sos de mustar
4. Cozi de creveti cu sos de unt si usturoi
GARNITURI
1. Cartofi taranesti cu usturoi copt si rozmarin proaspat
2. Legume grill cu reductie de otet balsamic
3. Orez salbatic cu parmezan si unt
Selectie de chifle albe si din faina integrala
DESERT
1. Desert Pana cotta cu sos caramel
2. Selectie de miniprajituri (mini amandine, mini savarine, mini tarte, mini eclere)
3. Segmente de fructe proaspete cu aroma de Cointreau
euro / persoană
MENIU TIP BUFET SUEDEZ V2
GUSTARI
1. Tapenada de masline negre si parmezan
2. Mousse din spuma de branza si chives
3. Parfait din ficat de pui si dulceata de afine
4. Platou de mezeluri si castraveti murati
5. Bruschete cu dovlecei si cimbrisor
6. Frigarui cu rosii cherry, baby mozarela boconcini si pesto proaspat de casa
7. Rulada de porc cu fistic
SALATE
1. Salata mediteraneană cu piept de pui si gorgonzola
2. Salata de sfecla cu spuma de hrean
3. Salata de andive ,iaurt si niez de nuca caramelizat
PREPARTE CALDE
1. Piept de pui cu sos brun
2. File de cod pe plita cu sos de lamaie verde
3. Muschi de porc si sos spaniol
GARNITURI
1. Cartofi cremosi cu ceapa verde
2. Risotto cu ciuperci salbatice
3. Legume fondante cu unt
Selectie de chifle albe si din faina integrala
DESERT
1. Desert Pana cotta cu sos caramel
2. Selectie de miniprajituri (mini amandine, mini savarine, mini tarte, mini eclere)
3. Segmente de fructe proaspete cu aroma de Cointreau
euro / persoană
MENIU TIP BUFET SUEDEZ V3
GUSTARI
1. Mousse din branza de capra si brunoiz de sfecla coapta
2. Canape-uri cu duxelle de ciuperci si ou de prepelita
3. Mini quiche lorain
4. Rulouri cu cascaval si struguri negrii
5. Pachetele de primavara din legume si sos sweet chilly
6. Crostini cu spuma de avocado ,muguri de pin si limeta
SALATE
1. Salata de sfecla coapta ,telemea de capra si miez de nuca
2. Mix de salata verde si vinegreta de lamaie
3. Salata mexicana cu ton si porumb dulce
PREPARTE CALDE
1. Piept de pui cu sos de lamaie
2. Muschi file de porc si sos de mustar dijon
3. Fileu salau de nil cu sos de lemon grass
GARNITURI
1. Legume sotate
2. Cartofi wedges la cuptor cu boia dulce si cimbrisor
3. Risotto cu broccoli
Selectie de chifle albe si din faina integrala
DESERT DESERT
1. Desert Pana cotta cu sos caramel
2. Selectie de miniprajituri (mini amandine, mini savarine, mini tarte, mini eclere)
3. Segmente de fructe proaspete cu aroma de Cointreau
euro / persoană
PACHETE BĂUTURI
PACHET BAUTURI 1 – 10 euro / pax
Cu consum nelimitat in intervalul orar contractat suplimentar 2 euro persoana/ora
Sucuri naturale – portocale, grapefruit, mere, cranberry
Bauturi racoritoare carbogazoase: Coca-Cola, Coca Cola Zero, Fanta, Sprite, Schweppes
Apa plata / Apa minerala
Cafea espresso Julius Meinl / Selectie de ceaiuri
PACHET BAUTURI 2 – 8 euro/ pax
Cu consum nelimitat in intervalul orar contractat(10 ore), suplimentar 2 euro persoana/ora
Vin Spumat Brut
Vin alb & rosu – un soi de vin alb si un soi de vin rosu, la alegere din KFZ Events Wine Listt*
PACHET BAUTURI 3 – 13 euro / pax
Cu consum nelimitat in intervalul orar contractat(10 ore), suplimentar 2 euro persoana/ora
Vin Spumat Brut
Scotch J&B / Ballantines
Gin Gordon’s
Bitter Campari / Aperol
Absolut Vodka
Martini Bianco & Rosso
Vin alb & rosu – un soi de vin alb si un soi de vin rosu,la alegere din *KFZ Events Wine List
PACHET BAUTURI 4 – 18 euro / pax
Cu consum nelimitat in intervalul orar contractat (10 ore), suplimentar 2 euro persoana/ora
Prosecco
Jack Daniel’s
Scotch J&B / Ballantines
Gin Gordon’s
Bitter Campari / Aperol
Vodca Absolut
Rom Bacardi
Martini Bianco & Rosso
Bailey’s Irish Cream
Bere Tuborg
Vin alb & rosu – un soi de vin alb si un soi de vin rosu, la alegere din *KFZ Events Wine List
*KFZ Events Wine List
VIN ALB
Vinarte – Castel Starmina Sauvignon Blanc – Crama Starmina – sec
Vinarte – Classic Riesling Italian Dealu Mare DOC – sec
Domeniile Samburesti – Feteasca Regala – sec
Castel Huniade Sauvignon Blanc – Cramele Recas – sec
Castel Huniade Feteasca Regala – Cramele Recas – demisec
Maiastru Sauvignon Blanc – Crama Oprisor – sec
Prahova Valley Reserve Feteasca Alba – sec
VIN ROSU
Vinarte – Castel Starmina Merlot – Crama Starmina – sec
Vinarte – Classic Merlot Dealu Mare DOC – sec
Domeniile Samburesti – Cabernet Sauvignon – sec
Cramele Recas Castel Huniade Merlot – sec
Maiastru Merlot – Crama Oprisor – demisec
Prahova Valley Reserve Cabernet Sauvignon – sec
VIN ROZE
Vinarte – Castel Starmina – Crama Starmina – demisec
Vinarte – Classic Roze – Dealu Mare DOC – demisec
Domeniile Samburesti – Roze – sec
Castel Huniade Roze – Recas – demisec
Maiastru Roze – Crama Oprisor – sec
Prahova Valley Roze Reserve – Cramele Halewood– demisec
Cocktail List*
LONG DRINK`S / 1 euro / pax
Aperol Spritz 250ml (Aperol, Prosecco, apa minerala, portocala )
Aperol Soda / Tonic 250ml (Aperol, apa minerala/apa tonica, lime)
Cuba Libre 250 ml (Rom Bacardi, Cola, lime )
Gin & Tonic / Soda 250 ml (Gin, apa tonica, lime)
Campari Orange/Soda/Tonic 250ml ( Campari, suc de portocale / apa minerala / apa tonica)
Hugo 200 ml (Proseco, Menta, Lime, Sirop de Soc, Apa minerala)
Vodka Orange/Tonic/Soda/Cranberry
Whisky Cola/Tonic/Soda
CLASIC COCKTAIL 2 euro / pax
Caipiroska flavour (Vodka , zahar brun, lime, Daiquiri 250 ml (Rom, lime, sirop de zahar
Tequila Sunrise 250 ml (Tequila, suc portocale, grenadine,
Cosmopolitan 120 ml (Vodka, Triplu sec, suc cranberry, lime )
Mojito 250 ml (Rom, Menta, Zahar Brun, lime )
Campari Mojito 250 ml (Campari, Menta Zahar Brun, lime)
Sour Cocktails 200 ml (Suc de lamaie, Sirop de zahar – la alegere: whisky, vodka, rom, gin)
Old Fashioned 200 ml (Bourbon whiskey, Angostura, Zahar brun, Coaja de portocala)
Lynchburg Lemonade 250 ml (Jack Daniel’s, Triplu sec, suc lamaie, 7 up, sirop de zahar)
NON -ALCOOLIC COCKTAILS 1 euro / pax
Green Apple (apple juice, cinnamon, lime, brown sugar)
Cherry Dream (cherry juice,lemon juice,kinley)
Shirley Temple (sprite , cheries, grenadine)
SHOOTERS 40 ml 1 euro / pax
Kamikaze Flavour / Kamikaze / B 52/ B 55 / Brain Damage
Champagne
Moet & Chandon Brut Imperial – 295 lei
Moet & Chandon Brut Rose – 355 lei
Veuve Clicquot brut – 345 lei
Veuve Clicquot Rich Demi-Sec – 578 lei
Moet & Chandon Dom Perignon 2009 – 1095 lei
SERVICII OPȚIONALE
- Chease Bar & Fruit Bar – 3,5 Euro /pax
Platouri branzeturi:
Branza Brie, branza de capra, blue cheese, parmezan, branza cu ardei iute, branza cu nuci, branza cu aroma de trufe, branza de nasal, branza de taga, nuci, crakers, struguri, cranberry, blueberry, fructe deshidratate (smochine, curmale, prune uscate, caise)
Patouri Fructe:
Pepene verde, pepene galben, ananas, nectarine, portocale, grappefruit, banane, capsuni, zmeura, struguri albi, struguri rosii. - PASS ARROUND WELCOME COCKTAIL 1 – 6€ / persoana
Bruscheta cu rosii cherry, mozzarella si busuioc proaspat
Bruscheta cu Philadelphia si somon fume
Bruscheta cu rogout de masline verzi si negre
Bruschta cu pate de ficat si ceapa caramel
Bruscheta cu mascarpone si prosciuto crudo
Bruscheta cu ratatouille de legume - MENIU PASS AROUND 2 – 7€ / persoana
Mini vol au vent cu tartar de legume si quinoa
Miniquiche cu broccoli si somon
Minicaps cu ratatouille si cimbrisor
Terina de pui cu stafide
Rulouri di cascaval cu struguri negri
Mini Cordon Bleu
PERSONAL SERVIRE
- Personalul de servire (un ospătar la 20 persoane) este inclus în pachetul de catering în limită a 10 ore. Oră suplimentară -35 lei / ospătar/ oră.
Suplimentare număr ospătari – 350 lei / ospătar. - Barman preparator – 200 euro / eveniment ( max 80 pax)
Preturile mentionate nu includ TVA (5% preparate culinare si bauturi nealcoolice /19% bauturi alcoolice si inchiriere logistica);
Lista de cocktail este optionala si poate fi optimizata pentru ficare client in parte, lista de
cocktail se poate achizitiona doar impreuna cu un pachet de bauturi alcoolice. Pentru
prepararea bauturilor se face de un barman preparator specialist.
Clientul va transmite comanda ferma / numarul de persoane cu minimum 7 zile inainte de
data evenimentului;
Preturile includ logistica completa necesara desfasurarii in bune conditii a evenimentului – mobilier bar/bufet, lenjerie bar/bufet, vesela, tacamuri, pahare;