Despre noi

De peste 10 ani, On Set oferă clienților servicii de catering și organizare de eveniment.
Departamentul nostru de catering oferă servicii complete pentru evenimente de la 10 până la 3000 de invitați – caravane, expoziții, platouri de filmare, evenimente speciale, conferințe, etc.
Servim mâncăruri de neuitat la multe dintre cele mai exclusiviste locații ale capitalei.
Ne mândrim cu oferirea unui serviciu de catering personalizat și creativ la un preț corect.

Echipa On Set s-a ocupat de organizarea în totalitate a evenimentului dedicat zilei de 8 martie, de la Palatul Mogoșoaia. Totul a fost impecabil, până la ultimul detaliu: de la calitatea meniului servit și până la ultimul element de decor. Cei peste 300 de participanți au fost extrem de încântați și evenimentul a fost un succes! Îi recomandăm!

Elena Stan

Coordonator Evenimente - Centrul de Cultură “Palatele Brâncoveneşti de la Porţile Bucureştiului”

Miile de evenimente organizate și oaspeții care au ales să facă parte din povestea On Set ne obligă să fim perfecți de fiecare dată. De la meniuri internaționale la specialități tradiționale și de la detaliile decorului la întregul concept din spatele momentelor speciale, totul este impecabil, depășind cele mai înalte așteptări.

Putem reloca resursele şi expertiza în orice locaţie este nevoie cu maximă eficientă şi impact.
Petreceri intime, sărbătorirea celor mai importante momente sau evenimente, un business coffee break sau evenimente cu sute de invitați – On Set vă ajută să spuneți o poveste multisenzorială și să creați acel sentiment greu de descris, dar instant recunoscut: The Delicious Thrill©.

Meniu