Despre noi

De peste 10 ani, On Set oferă clienților servicii de catering și organizare de eveniment.
Echipa noastra de catering oferă servicii complete pentru evenimente de la 10 până la 3000 de invitați – caravane, expoziții, platouri de filmare, evenimente speciale, conferințe, nunți, botezuri, zile de naștere etc.
Servim mâncăruri de neuitat la multe dintre cele mai exclusiviste locații ale capitalei.
Ne mândrim cu oferirea unui serviciu de catering personalizat și creativ la un preț corect.

Desi au trecut cateva luni de la evenimentul din data de 20 septembrie 2020, as vrea sa multumesc intregii echipe OnSet pentru sprijinul acordat si pentru ca au reusit sa ne ofere o seara de neuitat.

Intreaga organizare s-a ridicat nu numai la masura asteptarilor noastre, dar si a tuturor invitatilor, care ne-au transmis feedback-ul lor pozitiv.

Multumim intregii echipe: bucatarilor pentru delicioasele preparate, chelnerilor pentru servirea impecabila si atentia acordata fiecarui invitat, barmanilor pentru ca au contribuit la animarea petrecerii prin bauturile preparate cat si pentru initiativa.

Octavian, iti suntem recunoscatori pentru pentru intreaga organizare, pentru modul in care ai reusit sa transformi acest eveniment in unul de neuitat, de care ne vom aminti cu entuziasm de fiecare data, in ciuda faptului ca a avut loc intr-o perioada dificila pentru toata lumea.

Fara dar si poate a fost cel mai frumos eveniment la care am participat, datorita echipei OnSet, care a raspuns tuturor dorintelor noastre.

Speram sa ne revedem curand, in cadrul unui eveniment, cu siguranta, la fel de reusit.

Andreea și Andrei Apostoiu

Miile de evenimente organizate și oaspeții care au ales să facă parte din povestea On Set ne obligă să fim perfecți de fiecare dată. De la meniuri internaționale la specialități tradiționale și de la detaliile decorului la întregul concept din spatele momentelor speciale, totul este impecabil, depășind cele mai înalte așteptări.

Putem reloca resursele şi expertiza în orice locaţie este nevoie cu maximă eficientă şi impact.
Petreceri intime, sărbătorirea celor mai importante momente sau evenimente, un business coffee break sau evenimente cu sute de invitați – On Set vă ajută să spuneți o poveste multisenzorială și să creați acel sentiment greu de descris, dar instant recunoscut: The Delicious Thrill©.