Despre noi

Povestea On Set a început pe platourile de filmare ale studiourilor MediaPro. Aproape de lumina reflectoarelor, am făcut parte, în spatele cortinei, din cele mai frumoase povești cinematografice create în România.

În toți acești ani am reușit să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor unor clienți celebri (am gătit bucate alese pentru Demi Moore, Franco Zeffirelli, Jeremy Irons, Donald Sutherland, Andy Garcia, Christoph Waltz, Tilda Switon și foarte mulți alții) și de fiecare dată am fost mai buni. Rezultatul este o reputație solidă atât în țară, cât și în străinătate.

De peste 10 ani, serviciile On Set sunt puse la dispoziția clienților noștri, care își doresc un strop din magia cinematografiei în propriile momente speciale.

Echipa On Set s-a ocupat de organizarea în totalitate a evenimentului dedicat zilei de 8 martie, de la Palatul Mogoșoaia. Totul a fost impecabil, până la ultimul detaliu: de la calitatea meniului servit și până la ultimul element de decor. Cei peste 300 de participanți au fost extrem de încântați și evenimentul a fost un succes! Îi recomandăm!

Elena Stan

Coordonator Evenimente - Centrul de Cultură “Palatele Brâncoveneşti de la Porţile Bucureştiului”

De la producția de film și până la o poveste ca în filme, pentru On Set nu este decât un singur pas: vă punem la dispoziție spații pline de magie (folosite în filme cunoscute în lumea întreagă) sau cel mai fabulos decor natural – malul lacului Buftea unde fiecare apus de soare este diferit dar îți taie răsuflarea de fiecare dată.

Miile de evenimente organizate și oaspeții care au ales să facă parte din povestea On Set ne obligă să fim perfecți de fiecare dată. De la meniuri internaționale la specialități tradiționale și de la detaliile decorului la întregul concept din spatele momentelor speciale, totul este impecabil, depășind cele mai înalte așteptări.

Petreceri intime, sărbătorirea celor mai importante momente sau evenimente cu sute de invitați – On Set te ajută să spui o poveste multisenzorială și să creezi acel sentiment greu de descris dar instant recunoscut: The Delicious Thrill©.

Meniu