Clienții noștri

Desi au trecut cateva luni de la evenimentul din data de 20 septembrie 2020, as vrea sa multumesc intregii echipe OnSet pentru sprijinul acordat si pentru ca au reusit sa ne ofere o seara de neuitat.

Intreaga organizare s-a ridicat nu numai la masura asteptarilor noastre, dar si a tuturor invitatilor, care ne-au transmis feedback-ul lor pozitiv.

Multumim intregii echipe: bucatarilor pentru delicioasele preparate, chelnerilor pentru servirea impecabila si atentia acordata fiecarui invitat, barmanilor pentru ca au contribuit la animarea petrecerii prin bauturile preparate cat si pentru initiativa.

Octavian, iti suntem recunoscatori pentru pentru intreaga organizare, pentru modul in care ai reusit sa transformi acest eveniment in unul de neuitat, de care ne vom aminti cu entuziasm de fiecare data, in ciuda faptului ca a avut loc intr-o perioada dificila pentru toata lumea.

Fara dar si poate a fost cel mai frumos eveniment la care am participat, datorita echipei OnSet, care a raspuns tuturor dorintelor noastre.

Speram sa ne revedem curand, in cadrul unui eveniment, cu siguranta, la fel de reusit.

Andreea și Andrei Apostoiu

In urma degustarii meniului comandat cu ocazia aniversarii a 23 de ani de la infiintarea companiei, am primit foarte multe feedback-uri pozitive din partea colegilor.
Mancarea a fost pe gustul tuturor. Am mancat tot ce am pus in farfurie. 😊
Preparatele au fost delicioase si proaspete, meniul a fost variat, pentru toate gusturile si totul s-a ridicat la nivelul asteptarilor noastre, inclusiv personalul care ne-a ajutat sa punem totul la punct.
Va multumim ca ne-ati fost alaturi si de data aceasta.
Felicitari pentru profesionalism si seriozitate!

Adriana MANU
Marketing & PR Manager - FAN Courier

Echipa On Set s-a ocupat de organizarea în totalitate a evenimentului dedicat zilei de 8 martie, de la Palatul Mogoșoaia. Totul a fost impecabil, până la ultimul detaliu: de la calitatea meniului servit și până la ultimul element de decor. Cei peste 300 de participanți au fost extrem de încântați și evenimentul a fost un succes! Îi recomandăm!

Elena Stan
Coordonator Evenimente - Centrul de Cultură “Palatele Brâncoveneşti de la Porţile Bucureştiului”

Echipa On Set ne-a asigurat cateringul pentru platourile de filmare ale serialului Las Fierbinți. Apreciem foarte mult calitatea serviciilor prestate și istoricul pe proiectele comune. Îi recomandăm cu căldură!

Frame Film
Producător Las Fierbinți

On Set a fost partenerul nostru la diferite evenimente, de la forumuri și seminarii, până la gale. Am apreciat întotdeauna profesionalismul, implicarea, atenția la detalii și flexibilitatea echipei.

Gabriela Dumitriu
Director Direcția Dezvoltare Camerală - Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București

Experiența On Set din cadrul studiourilor Media Pro, de-a lungul anilor și filmelor turnate pe platourile de la Buftea s-a regăsit în fiecare meniu preparat pentru evenimentele noastre. Îi recomand cu încredere, pentru orice eveniment de business și nu numai!

Mihaela Iorgulescu
Marketing Specialist - Grupul Maguay

De-a lungul timpului echipa On Set ne-a asigurat servicii de catering de înaltă calitate, pentru invitații evenimentelor, conferințelor de presă și pentru echipele emisiunilor noastre, printre care și binecunoscutele „Master Chef”, „Uite cine dansează” și „Românii au talent”.

Alexandra Dinu
TV Producer - PRO TV

O selecție de evenimente speciale, realizate cu sprijinul echipei On Set

 • Volvo, Romexpo, Deschidere SAB
 • Pro TV, Palatul Mogosoaia, Eveniment anual de vanzari Pro TV
 • Pro TV, Studiourile Kentauros, Lansare noua grila de programe Pro TV
 • Pro TV, Sediul Pro TV, Eveniment intern
 • Zentiva, Incinta Bucharest Film Studios – Buftea, Eveniment
 • BCR, Incinta Bucharest Film Studios – Buftea, Conferinta nationala anuala de vanzari BCR
 • Palatul Mogosoaia, Eveniment ziua femeii
 • OMV Petrom, Radisson Blue, Omv Dealers
 • OMV Petrom, Petrom City, Conferinta de presa raportare rezultate 2016
 • Ambasada Azera, Sediul ambasadei, Evenimen
 • OMV Petrom, Petrom City,Workshop furnizori OMV
 • Volvo, Stejarii Country Club, Lansare noul Volvo XC90
 • BAT, incinta BFS, Conferinta nationala de vanzari BAT 2016
 • OMV Petrom, Ramada Parc, OMV Dealers 2016
 • OMV Petrom, Petrom City, Conferinta presa raportate rezultate 2015