Evenimente corporate

De la petreceri aniversare pentru companie, la team building-uri informale, lansări de produs, coferințe sau workshop-uri, On Set îți oferă cu siguranță exact ceea ce cauți: un eveniment care să reprezinte fidel valorile și imaginea companiei din centrul atenției.

De aceea, echipa On Set încearcă să fructifice cele mai îndrăznețe idei, punând imaginația noastră în slujba obiectivelor strategice ale clientului.

On Set are o experiență de peste 10 ani în organizarea de evenimente corporate cu mai mult de 3000 de evenimente, unele cu 3000 de invitați, desfășurate impecabil spre satisfacția totală a clienților noștri.

Echipa noastră de logistică are grijă ca evenimentului tău să nu îi lipsească nimic, iar echipa noastră de creație și set design îți asigură cadrul ideal pentru ca invitații tăi să petreacă momente de neuitat. Decorurile de film, platourile de cinema cu sutele de povești încă plutind in aer și cortul On Set de pe malul lacului Buftea sunt locații perfecte pentru evenimentul original al companiei tale.

Iar dacă deja ai ales o locație, atunci suntem mândri să îți oferim resursele și expertiza noastră oriunde ai nevoie de echipa On Set – cu aceeași eficiență și același impact.

Meniu